Ring oss nå på 46 70 53 28

Ofte stilte spørsmål

Hvordan bestiller jeg rørlegger fra Rørfiksern?

Du kan velge om du vil finne en tid selv her på nettsiden, eller om du vil ringe oss på 46 70 53 28 så finner vi en tid sammen. Du kan kontakte oss mellom 0700-2000.

Hvor lang ventetid er det før rørleggeren kan komme hjem til meg?

Vanligvis tar det 1-2 dager, men sjekk i bookingskjemaet så vil du enkelt få opp når vi har muligheten til å komme til deg.

Hvordan betaler jeg?

Vi tar betalt på kort når oppdraget er utført og har med oss korttermanal hjem til deg. Vi har stort sett muligheten til å ta betalt via alle kort, som Mastercard, VISA og debetkort.

Hva betyr det at Rørfiksern garanterer at jeg blir fornøyd?

Det viktigste for oss er at du blir fornøyd. Da betyr det at vi ikke gir oss før du har fått det slik vi avtalte med oss da du bestilte rørlegger. Vi er happy først når du er happy.

Hva gjør jeg hvis jeg oppdager feil?

Hvis du skulle oppdage noe som ikke er akkurat slik det skal være vil vi at du skal ta kontakt med oss så snart som mulig slik at vi kan gjøre alt godt igjen. Ring oss på 46 70 53 28.

Jeg er ikke hjemme på tiden jeg bestilte likevel. Hva gjør jeg?

Det fikser vi! Ring oss på 46 70 53 28 så finner vi en løsning.

Rørleggeren dukket ikke opp til avtalt tid

Sånn skal det absolutt ikke være! Ring oss på 46 70 53 28 så skal vi ordne opp!

Kan jeg dele opp betalingen?

Det pleier å gå fint. Kontakt oss på 46 70 53 28 så finner vi en løsning på betalingen.

Jeg har en hund hjemme. Går det ok?

Våre rørfiksere er veldig glade i dyr! Det er likevel fint om du sier i fra når du ringer oss eller bestiller rørlegger på nett dersom du har katt eller hund, så sender vi ikke en allergiker akkurat til deg!

Jeg bor ikke i Oslo. Kan jeg bestille rørfikser hjem likevel?

Ja, det kan godt hende. Våre rørleggere tar oppdrag litt utenfor Oslo, også. Du kan enkelt sjekke om vi fikser hjemme hos deg fra nettsidene.

Hvor ofte bør VVS-anlegget mitt sjekkes?

Alle anlegg er forskjellige og blir brukt ulikt. Ofte bør anlegget sjekkes hvert femte år og oppgraderes hvert 20. år. Vedlikehold av rør vil medføre en forlengelse av levetiden og vil redusere sjansen for problemer.